Zorgwoning [ Koolmees ]

2 Slaapkamers, 1 Badkamer, 55 M2

Koolmees – type B

Ouder worden brengt verschillende uitdagingen met zich mee. Voor de meeste van deze uitdagingen zijn passende oplossingen bedacht die makkelijk te implementeren zijn in een leven. Toch zijn er twee zaken die het leven van een oud persoon op een negatieve en ingrijpende manier beïnvloeden. Deze problemen zijn: ongeplande zorg en eenzaamheid. We bieden u hiervoor de ideale oplossing in de vorm van een betaalbare mantelzorgwoning. Compleet met keuken en badkamer met een eigentijdse uitstraling en een oppervlakte van 55 m².

Interesse in een [ Koolmees ]? Mail naar info@dewitzorgwoningen.nl of bel 075 204 0010

Mantelzorgwoning

Deze ruim ogende mantelzorgwoning is integraal toegankelijk en praktisch ingedeeld met slaapkamers, badkamer, woonruimte en keuken. Deze woning met een oppervlakte van 55 m² is praktisch overal te plaatsen, bijvoorbeeld in uw eigen achtertuin.

De basisuitvoering van deze woning is al heel compleet, maar kan ook geheel naar eigen wens uitgebreid en aangekleed worden.

Er worden door ons geen kosten berekend voor advies en ontwerptekeningen. De prijzen zijn uiteindelijk afhankelijk van de totale oppervlakte en de uitvoering van de woning.

Een woning wordt in alle gevallen afgeleverd met een zeer complete afwerking en een hoge isolatiewaarde. Vraag daarom vrijblijvend advies aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact op. Of bel direct 075 204 0010, wij staan u graag te woord.

Plattegrond

Onze zorgwoningen verschillen van elkaar. Wilt u weten hoe deze zorgwoning is ingedeeld? Bekijk dan de bouwtekeningen van de Koolmees. Eerder bij ons bekend als Belenos.

Download

Specificaties

Interieur

Woonkamer
Muren met sfeervol behang, vloer met hoogwaardig vinyl, agnes-one-step plafond, lampaansluiting, halogeen spots, TV-aansluiting, centrale verwarming, dubbele tuindeuren, erker.

Slaapkamer 1
Muren met sfeervol behang, vloer met hoogwaardig vinyl, agnes-one-step plafond, bed inclusief lattenbodem en matrassen, kastruimte met hang/leg mogelijkheid.

Slaapkamer 2
Muren met sfeervol behang, vloer met hoogwaardig vinyl, agnes-one-step plafond, lampaansluiting, halogeen spots, TV-aansluiting, centrale verwarming, dubbele tuindeuren, erker.

Badkamer
Muren met tegelmotief, vloer met hoogwaardig vinyl, agnes-one-step plafond, douchebak 90x90cm inclusief douchecabine en kraan, bad meubel inclusief spiegel, mechanische afzuiging, apart toilet.

Keuken
Vloer met hoogwaardig vinyl, agnes-one-step plafond, luxe keukenblok met onder- en bovenkasten, koelkast, kookplaat, afzuigkap, spoelbak en vaatwasser.

Exterieur

Chassis
Stalen onderstel gestraald en gemenied.

Vloer
Geïmpregneerde vloerbalken, vloerisolatie.

Gevelbekleding
Gevelbekleding Facapanel, diverse kleuren leverbaar, gevelisolatie, damp-open folie, gevelventilatie.

Dak
Puntdak met stalen dakpanplaten, diverse kleuren leverbaar, dakisolatie, geïntegreerde goot, kunststof hemelwaterafvoeren.

Kozijnen
Kunststof kozijnen in kleur wit, gefigureerd glas badkamer, hang-en-sluitwerk.

Overig

Meerwerk
Dit betreft een standaard uitvoering. Vraagt u onze verkoper naar de diverse afwerkmogelijkheden die wij u kunnen bieden.

“Wij hebben een koolmees in de tuin!”