Hoe bouwen wij

Onze bouwmaterialen zijn van zeer goede kwaliteit. Zo werken wij met sterk staal frame. Daarnaast zijn onze woningontwerpen deugdelijk, functioneel en goed doordacht. Bovendien zijn de woningen duurzaam. Ze gaan veel langer mee dan de chalets van vroeger. Uw chalet staat er over 60 jaar nog! Het is mogelijk om uw woning na verloop van tijd om te bouwen naar atelier of kantoor. Zo wordt het een investering waar u nog heel lang profijt van heeft.

Bouwtijd

De gemiddelde bouwtijd van onze woningen is 4 tot 5 maanden, na ondertekening van het contract en de eerste aanbetaling. In de zomervakantie, met Pasen en Kerstmis kan het enkele weken langer duren. De woning wordt eerst ingepland in onze productieplanning. De werkvoorbereiders gaan aan de slag met eventueel meerwerk en gekozen afwerking. Daarna worden de materialen besteld. Na ongeveer 2,5 tot 3 maanden komen alle benodigde materialen binnen en beginnen we met bouwen. De ruwbouw duurt gemiddeld 2 tot 3 weken en de afbouw gemiddeld 3 tot 4 weken. In de fase van de afbouw kunt u op afspraak de vorderingen van uw woning komen bekijken in de fabriek. Als de woning afgebouwd is, nodigen wij u uit voor een oplevering in de fabriek.

Door corona en andere ontwikkelingen in de wereld, waar we helaas geen invloed op hebben, kan het zijn dat bouwmaterialen of vakbekwame collega’s soms even niet voldoende beschikbaar zijn. Dat kan dan tot vertraging leiden. Wij doen ons uiterste best dat zoveel mogelijk te voorkomen.