Zorgwoning [ Groenling ]

2 slaapkamers, 1 badkamer, 100 m2

Groenling – type E

Ouder worden brengt verschillende uitdagingen met zich mee.  Voor de meeste van deze uitdagingen zijn passende oplossingen bedacht die makkelijk te implementeren zijn in een leven. Toch zijn er twee zaken die het leven van een oud persoon op een negatieve en ingrijpende manier beïnvloeden. Deze problemen zijn: ongeplande zorg en eenzaamheid. We bieden u de ideale oplossing in de vorm van een betaalbare mantelzorgwoning. Compleet met keuken en badkamer met een eigentijdse uitstraling en een riante oppervlakte van 100 m². 

Interesse in een [ Groenling ]? Mail naar info@dewitzorgwoningen.nl of bel 075 204 0010

Mantelzorgwoning

Deze ruime mantelzorgwoning is integraal toegankelijk en praktisch ingedeeld met slaapkamers, badkamer, woonruimte en keuken. Naast het wonen is er genoeg ruimte over voor andere activiteiten. Deze woning met een oppervlakte van 100 m² is praktisch overal te plaatsen, bijvoorbeeld in uw eigen achtertuin. Deze woning ademt elegantie, comfort en luxe.

De basisuitvoering van deze woning is reeds compleet, maar kan ook geheel naar eigen wens uitgebreid en aangekleed worden.

Er worden door ons geen kosten in rekening gebracht voor advies en/of ontwerptekeningen. De prijzen zijn uiteindelijk afhankelijk van de totale oppervlakte en de uitvoering van de woning.

Een woning wordt in alle gevallen afgeleverd met een zeer complete afwerking en een hoge isolatiewaarde. Vraag daarom vrijblijvend advies aan, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel direct 075 204 0010, wij staan u graag te woord.

Plattegrond

Onze zorgwoningen verschillen van elkaar. Wilt u weten hoe deze zorgwoning is ingedeeld? Bekijk dan de bouwtekeningen van de Groenling. Eerder bij ons bekend als Apollo.

Download

“Wij hebben een groenling in de tuin!”