Loading...
Amon - 65 M²

Onze mantelzorg oplossing

De voorbereidingen

Door een nauwe samenwerking met u wordt in een vroeg stadium reeds alle infrastructuur voor uw zorgwoning gepland. Primaire behoeftes zoals electriciteit, water, riolering en afwatering maar ook secundaire behoeftes welke vandaag de dag als zeer belangrijk worden beschouwd zoals internet en TV worden vooraf gepland en door ons gerealiseerd.

In samenwerking met onze verkoopadviseurs zorgen wij ervoor dat bij de plaatsing van uw zorgwoning alles direct kan worden aangesloten. Het is een feit dat bij een nieuwe plaatsing er veel tijd wordt bespaard door vooraf een goede planning van alle infrastructuur te maken.

Ook de directe koppeling met uw woning wordt op deze manier gepland zodat er directe toegang is vanuit uw woning naar de zorgwoning.

Uiteraard houden wij rekening met de toekomst. Door in dit vroege stadium reeds alle opties voor de toekomst te bekijken scheelt dat een hoop onnodige kosten en arbeid. Dit houdt in dat er een tijdelijke vorm van infrastructuur mogelijk is maar er kan ook worden gekozen voor een parmanente oplossing zodat u in de toekomst op andere manieren gebruik kunt maken van deze aangelegde infrastructuur. Onze verkoopadviseurs helpen u hier graag bij.