Loading...
Blog Featured Image

Chiron

Functioneel met een slimme indeling

Met het ouder worden van een persoon krijg je te maken met verschillende uitdagingen. Voor de meeste van deze uitdagingen zijn er passende oplossingen bedacht die makkelijk te implementeren zijn in een leven. Toch zijn er twee zaken die het leven van een oud persoon op een negatieve en ingrijpende manier beïnvloeden. Deze twee zaken zijn: ongeplande zorg en eenzaamheid. Om dit tegen te gaan bieden wij u de ideale oplossing in de vorm van een betaalbare mantelzorgwoning, compleet met keuken en badkamer met een eigentijdse uitstraling en een oppervlakte van 65m².

Deze ruim ogende mantelzorgwoning is volledig integraal toegankelijk, praktisch ingedeeld met slaapkamers, badkamer, woonruimte en keuken. Deze woning met een oppervlakte van 65m² is praktisch overal te plaatsen, bijvoorbeeld in uw eigen achtertuin.

De basisuitvoering van deze woning is reeds compleet maar kan ook geheel naar eigen wens uitgebreid en aangekleed worden.

Er worden door ons geen kosten in rekening gebracht voor advies en/of ontwerptekeningen. De prijzen zijn uiteindelijk afhankelijk van de totale oppervlakte en de uitvoering van de woning.

Een woning wordt in alle gevallen afgeleverd met een zeer complete afwerking en een hoge isolatiewaarde. Vraag daarom vrijblijvend advies aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel direct 075 204 0010, wij staan u graag te woord.